Kylling i karry - ristaffel med lækre toppings

Antal personer: 4

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at skrælle alle grøntsager.
2. Skær løg i grove stykker. Pil hvidløg og halver dem en enkelt gang.
3. Skær gulerødder og kartofler i grove stykker.
4. I en gryde varmes lidt olie eller smør op. Herefter tilsættes karry og denne svitses af. Tilsæt nu løg og hvidløg. Rør det hele godt rundt.
5. Tilsæt kartofler og gulerødder og fyld vand i gryden, så det lige nøjagtig dækker grøntsagerne.
6. Tilsæt 1 stk. hønseboullionterning til vandet. Lad det hele koge, indtil grøntsagerne bliver møre.
7. Blend grøntsagerne sammen med vandet, så du får en slags puré.
8. Tilsæt en dåse kokosmælk og pisk den godt ud i saucen. Smag saucen til med salt og peber.
9. På en pande steges kylling i lidt salt og peber eller du kan vælge at koge kyllingen i vand.
10. Kog dine ris efter posens anvisning. Tilsæt de stegte eller kogte kyllingetern til saucen.
11. Skær dine toppings og anret i skåle.
12. Server din kylling i karry med ris og toppings.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort