Kyllinge-nudelsuppe

Antal personer: 3-4


 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skræl gulerødder. Skær i små stykker.
2. Hak forårsløg groft. Skær løg i både eller små stykker. Snit hvidkål og persille fint. Skræl hvidløg og pres i en hvidløgspresser.
3. Det hele puttes i en stor gryde (gryden skal være så stor, at der kan sættes låg på, efter kyllingen er kommet i).
4. Kyllingen gøres ren og placeres oveni alle grøntsagerne. Et låg placeres ovenpå.
5. Hæld vand ved.
6. Tænd blusset ved medium varme. Lad det hele stå og simre i 1,5 - 2 timer.
7. Tag låget af. Tag kyllingen op. Tilsæt nudlerne og tag gryden af blusset. Lad nudlerne trække i den varme suppe, så de bliver kogt.
8. Kyllingen plukkes i små stykker og tilsættes til suppen.
9. Server med det samme, evt. med tørret chili, friskhakket forårsløg og friskhakket persille.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort