Laks i hvidvinsflødesauce

Antal personer: 3

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Alle grøntsagerne hakkes fint.
2. Pastaen koges, og laksefiletter steges på panden med salt, peber og citronsaft.
3. Olie kommes i en gryde eller pande, hvorefter løg og hvidløg svitses.
4. Derefter tilsættes rød peber, chili og forårsløg, og det svitses kort.
5. Herefter tilsættes hvidvin, som simrer i 3-5 minutter (til at alkohollen er fordampet).
6. Fiskeboullionen smulres i og opløses.
7. Herefter tilsættes madlavningsfløde, og panden tages væk fra varmen.
8. Kort inden servering tilsættes hakket persille og limesaft. Laksefiletterne kan enten spises hele, elle de kan smuldres i grove stykker i saucen.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort