Lakselasagne med spinat

Antal personer: 2-3 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Hak hvidløg og løg i tern. Skær peberfrugt i strimler.
2. Opvarm en lille gryde med olie og steg hvidløg og løg bløde.
3. Smuldér boullionterningen heri og tilsæt vand.
4. Tilsæt nu spinat og peberfrugt og lad det koge under låg i et par minutter. Fjern låget og lad det simre yderligere et par minutter. Hæld nu madlavningsfløde i, og smag til med salt, peber, citronsaft og evt. chiliflager.
5. Skær laks i tern og lad det ligge klar.
6. Tag nu et lille ildfast fad (jeg brugte cirka 26x15 cm) og smør med lidt olie. Læg nu et lag grøntsagsfyld og sauce i bunden, herefter lidt laks (rå), 2-3 lasagne plader og gentag nu med endnu et lag. Slut altid med sauce.
7. Dæk fadet med sølvpapir og bag det i den forvarmede ovn på 200 grader i cirka 40 minutter. Efter 25 minutter tages sølvpapiret af.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort