Laksetærte med spinat

Antal personer: 4-6 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Først laves tærtedejen, hvor mel og salt blandes i en skål. Herefter tilsættes koldt smør i klatter og vand. Det æltes til en dejklump og sættes på frys.
2. Hvidløg og chili hakkes i små tern, og varmes i en gryde med olie. Herefter tilsættes det friske spinat, og opvarmes så det svinder ind.
3. Herefter tilsættes salt og peber.
4. Ovnen tændes på 200 grader varmluft.
5. Rød peber skæres i skiver og tilsættes i spinaten.
6. Laksen og soltørrede tomater skæres i små tern.
7. Dejen tages ud af fryseren (den skal ikke være frossen, men bare kold), og rulles ud i en cirkel. Dejen lægges i en smurt tærteform og bages ved 200 grader i 12 minutter.
7. Når bunden er bagt tilsættes spinatblandingen, herefter laks og soltørrede tomater.
8. Æg og madlavningsfløde piskes sammen med salt og peber. Dette hældes ud over tærten og bages yderligere i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort