Lasagne

Antal personer: 8

Print opskriften

Fremgangsmåde

1.Hak løg, hvidløg, bladselleri og gulerod meget fint. Du kan evt. rive gulerødderne.
2. I en stor gryde varmes lidt smør eller olie op. Herefter tilsættes grøntsagerne. Lad det svitse et par min, indtil det har fået farve.
3. Tilsæt nu hakket oksekød og lad det få farve.
4. Tilsæt tomatpure, hakkede tomater, krydderier, vand, oksebouillionterning. Lad nu det hele stå og simre ved svag varme i 1-2 time.
5. Smag din kødsauce til med salt og peber.
6. Nu til bechamelsaucen. Smelt smør i en gryde. Tilsæt hvedemel, når smør er smeltet og lav en “melbolle” ved at bruge et piskeris, så melet suger alt smørret. Du kan evt. tage gryden af blusset, imens dette gøres.
7. Tilsæt nu lidt mælk af gangen samtidig med, at der piskes. Fortsæt indtil alt mælk er tilføjet. Lad det hele koge op, så saucen bliver tyk. Tilsæt frisk mozzarella og lad det smelte i saucen. Smag til med muskatnød og salt.
8. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Smør et fad med lidt smør eller olie og lav skiftevis lag med køsauce, plader og bechamelsauce. Fortsæt sådan, indtil du ikke har mere tilbage. Slut af med et lag bechamel og små stykker frisk mozzarella på toppen. Dæk fadet med staniol og sæt det i ovnen på midterste rille. Giv lasagnen 30 min. Fjern derefter staniol og giv lasagnen 10 min. mere.
9. Tag lasagnen ud af ovnen og lad den afkøle 5 min. inden den serveres.

{{ count }} kommentar

  • Мое почтение ! молодые мамы вам будет интересно узнать о – Мы работаем с этим брендом с 2006 года и не только с ним.

    KachalkiDiz

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort