Lasagnette med fuldkornspasta

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak løg fint og pres hvidløg i hvidløgspresser eller hak det fint.
2. I en gryde tilsættes lidt olie eller anden fedtstof. Herefter steges løg og hvidløg.
3. Hakket oksekød tilsættes og svitses til det er færdigt. Så tilføjes krydderierne, tomatpure og en oksebouillionterning. 
4. Hakkede tomater, vand og cremefine tilsættes og det hele koges op.
5. 200 g. fuldkornspasta tilsættes, hvorefter hele blandingen hældes over i en ovnfast fad (evt. smurt med lidt smør, margarine eller olie - så undgår du, at det hænger for meget fast på kanterne)
6. Den friske mozzarella smuldres over hele fadet.
7. Bages ved 200 grader varmluft i cirka 35 min.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort