Lette koldhævede morgenboller

Antal: ca. 18 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

  1. Gæren røres ud i vandet.
  2. De forskellige melsorter røres i. Hvis du ikke har præcis de mængder der står i opskriften af de forskellige sorter, kan du altid tilsætte havregryn, hvedeklid eller andet. 
  3. Dejen æltes i 5-10 min i røremaskine. Hvis man ikke har en røremaskine, så røres dejen godt sammen med en ske.
  4. Salten tilsættes og der æltes yderligere 5 min.
  5. Dejen placeres i en stor skål, som filmes med madfilm. Sættes i køleskabet natten over.
  6. Ovnen tændes på 225 grader varmluft.
  7. To bradepander beklædes med bagepapir. Dejen sættes på bagepladen med to skeer.
  8. Bages i 15-18 min ved 225 grader varmluft.

{{ count }} kommentar

  • Lette koldhævede boller, jeg elsker jer! ENDELIG har jeg fundet en perfekt opskrift! Bollerne hæver som de skal og får en sprød skope og en super god krumme. De føles og smager som surdejsboller og er bare super gode. Har prøvet så mange opskrifter, men ingen så gode som den her:).

    Lelia

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort