Lette koldhævede morgenboller

Antal: ca. 18 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

  1. Gæren røres ud i vandet.
  2. De forskellige melsorter røres i. Hvis du ikke har præcis de mængder der står i opskriften af de forskellige sorter, kan du altid tilsætte havregryn, hvedeklid eller andet. 
  3. Dejen æltes i 5-10 min i røremaskine. Hvis man ikke har en røremaskine, så røres dejen godt sammen med en ske.
  4. Salten tilsættes og der æltes yderligere 5 min.
  5. Dejen placeres i en stor skål, som filmes med madfilm. Sættes i køleskabet natten over.
  6. Ovnen tændes på 225 grader varmluft.
  7. To bradepander beklædes med bagepapir. Dejen sættes på bagepladen med to skeer.
  8. Bages i 15-18 min ved 225 grader varmluft.

6 kommentarer

  • Hej Katrine

    Det kan de sagtens! :)

    Knus
    Amanda / Mummum

    Mummum
  • Kan de bruges som en brunch/frokostbolle?

    Katrine
  • Tak for nogle af verdens bedste boller 🙏🏼🙏🏼 De var så lækre

    Aicha
  • Koldt ;-)

    Mummum
  • Hej,
    Skal vandet var lunken eller koldt?

    Kh
    Aicha

    Aicha

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort