Luftigt og lækkert franskbrød

Antal: 1 stk. (15-17 skiver)

 

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Lun mælken. Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt lunkent mælk, olie, salt, sukker og lidt hvedemel af gangen. 
2. Ælt dejen godt til den er smidig, enten på bordet eller i køkkenmaskinen.
3. Lad dejen hæve tildækket 1 time i skålen eller på bordet. 
4. Form herefter dejen til et franskbrød og læg det på en bageplade eller i en bageform. Vi brugte en bageform. Lad brødet efterhæve tildækket et lunt sted i 20 min. 
5. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn. Rids brødet med en skarp kniv og pensel det med et sammenpisket æg. Bag brøddet nederst i ovnen i 40-45 minutter. 

Luftigt og lækkert franskbrød

Luftigt og lækkert franskbrød

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort