Marengslagkage med hindbærskum

Antal personer: 6

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Marengsbundene laves ved at æggehvider og sukker piskes stift. Herefter tilsættes salt. Det skal være så tykt at skålen kan vendes på hovedet uden at marengs falder ud.
2. Herefter gøres en bageplade med bagepapir klar. "Dejen" fordeles ud til to lige store bunde. De må gerne have lidt højde.
3. Herefter bages de ved 145 grader i 1 time. Når de er bagt, så slukkes ovnen og må ikke åbnes, før at ovnen er kølet helt ned.
4. Bærkompot laves ved at de blandede bær, sukker og citronsaft hældes i en lille gryde. Herefter gives det et lille opkog og bærene moses sammen. Bærkompotten sættes til afkøling.
5. Hindbærskummet laves ved at piske fløden. Herefter røres lidt af bærcoulissen i. Smag til om den skal være sødere eller mere sur (Bundene er meget søde, så det gør ikke noget at hindbærskummet er lidt syrligt). 
6. Kagen samles. Marengsbund i bunden, herefter et lag hindbærskum, grofthakket hvid chokolade og igen en marengsbund. Pynt på toppen med et sidste lag hindbærskum, friske bær og chokolade.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort