Mexi salattacos med pulled chicken

Antal: 4 personer / 16 stk. 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kog kyllingebrystene i cirka 20 minutter.
2. Opvarm en gryde og tilsæt et hakket løg, ketchup, brun farin, eddike, karry, spidskommen, paprika, chili og salt. Lad marinaden simre lidt.
3. Når kyllingen er færdig trevles den med to gafler, og blandes derefter i gryden med marinaden. Lad kødet stege yderligere 5 minutter i marinaden.
4. Hak nu tomater, feta og mango i små tern. Skær peberfrugt i skiver eller strimler.
5. Skyld nu hjertesalatene og læg 16 blade på et fad.
6. Fyld dem med det lune pulled chiken og fyld herefter tomater, mango, peberfrugt og knust feta på. Top dem med en dusk frisk koriander.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort