Mørbrad i fad med bacon, champignon og cocktailpølser

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg i tern og svits det i lidt olie på en pande.
2. Skær nu peberfrugt i strimler og tilsæt på panden.
3. Smør et ildfast fad med lidt fedtstof. Læg nu de stegte løg og peberfrugt i bunden af fadet.
4. Rens mørbraden og skær den i skiver. Vend mørbradbøfferne i hvedemel og steg dem på panden.
5. Læg dem i fadet når de er stegte.
6. Skær nu champignon i skiver og svits dem på panden. Læg dem i fadet når de er stegt.
7. Herefter tilsætter du cocktailpølser i fadet.
8. Nu skal sovsen laves. I panden hælder du dåsen med hakkede tomater og madlavningsfløde. Lad det simre og tilsæt salt, peber og boullionterning.
9. Når sovsen er smagt til, så hælder du den i fadet.
10. Nu skal baconternene steges på panden. Når de er stegte hælder du dem i fadet. Tilsæt lidt af baconfedtet - det giver smag.
11. Sæt det i ovnen i cirka 25 minutter ved 200 grader varmluft. Vi dryssede med frisk persille inden servering, og det smagte dejligt.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort