Mummums kanelsnegle

Antal: 16 stk.

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde


1. Smelt smør og lun mælken heri. Den skal være fingervarm. Herefter opløses gæren heri.
2. Sukker, salt og sammenpisket æg tilsættes.
3. Mel tilsættes lidt af gangen. Nødvendigvis ikke det hele, dejen må ikke blive for tør, men den må gerne være lidt klæbrig.
4. Bland farin og kanel med hænderne, så der ikke er nogle klumper.
5. Dejen rulles ud på et meldrysset bord. Den skal have form som et rektangel.
6. Herefter smøres dejen med smør og brun farin/kanel blandingen drysses udover.
7. Dejen rulles sammen på den lange led og "skæres" ud med sytråd. På den måde holder kanelsneglene formen. Hvis ikke du har sytråd, så kan en skarp kniv også sagtens gøre det.
8. Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
9. Lad dem efterhæve i cirka 1,5 time.
10. Sneglene pensles med sammenpisket æg og bages ved 200 grader varmluft i 15-20 min.
11. Imens sneglene bages, piskes frosting sammen.
12. Alle ingredienserne til frosting piskes sammen med en elpisker og smages til. Smøres på kanelsneglene, når de er kølet ned.

{{ count }} kommentar

  • Hej! Jeg bagte disse igår og de er da bare super lækre!
    Kan man fryse disse ubagte, så man altid lige kan få en varm snegl om morgenen? Og skal de så fryses ned før eller efter hævningen? ☺️

    Mie

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort