Mummums sundere karamelsnitter

Antal: 12 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Blend havregryn til mel. Det gøres nemt i en foodprocessor eller i en minihakker.
2. Bland havregryn med mandelmel. Smelt kokosolie og bland med mælk og honning. Rør det sammen med de tørre ingredienser, indtil du får en konsistens, som minder lidt om småkagedej.
3. En lille form beklædes med enten husholdningsfilm eller staniol (gør det let at få kagen op). Herefter presses din "dej" ned.
4. Lav karamellen ved at blende udstenede dadler med kokosolie og peanutbutter. Gøres nemt i minihakker eller foodprocessor.
5. Fordel karamellen ovenpå det første lag.
6. Nu til sidste lag. Smelt kokosolie i en lille gryde. Tag gryden af varmen og tilsæt hakket chokolade. Lad det hele smelte sammen til en homogen masse.
7. Fordel chokoladelaget ovenpå karamellen. Sæt den på køl i minimum 2-3 timer eller hvis det skal gå hurtigt, sæt den 30-45 min. i fryseren.
8. Tag formen ud af køleskabet eller fryseren. Ved hjælp af den husholdningsfilm eller staniol du startede med at putte i formen, tages selve kagen ud af formen. Skær den herefter i små mundrette størrelser. Du kan også skære dem til lange barer.

Obs: Opbevares på køl i op til 7 dage.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort