Nemme chili cheese tops

Antal: ca. 15 stk 
Tip: Lav en stor portion og frys dem ned. Tag op og giv dem ca. 10-15 min. ved 200 grader varmluft i ovnen. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bland cheddarost med jalapeños. Pres sammen til små kugler og placer evt. på et stykke bagepapir. 
2. Pisk æg og hæld hvedemel op i en skål og rasp blandet med salt, peber, paprika og evt. chilipulver i en anden. 
3. Vend først en kugle i hvedemel, derefter i æg og til sidst i raspblandingen. 
4. Varm 1/2 liter rapsolie op i en lille gryde. Test om olien er varm nok ved at stikke en tandstik eller et grillspyd ned i den varme olie. Hvis olien syder rundt om tandstikken, så er olien varm nok. 
5. Steg et par stykker af gangen i den varme olie. 
6. Tag dem op, når de er gyldenbrune og læg dem på et stykke køkkenrulle, så overskydende fedt bliver suget væk. 
7. Nyd med det samme eller frys dem ned og tag op efter behov. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort