Nemme donuts

Antal: ca. 15 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Smelt smør i en gryde. Tilsæt mælk (blandingen skal være lillefinger varmt). Smuldr gær i og tilsæt æg, sukker og salt.
2. Tilsæt mel, og ælt dejen til den er blank og smidig og lad den hæve i 1-2 time et lunt sted.
3. Slå dejen ud og rul den ud til et par centimeters tykkelse og udstik små cirkler med hul i (vi brugte to størrelser på glas).
4. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 20 min.
5. Varm olien i en gryde og fritér et par donuts af gangen. Vigtigt ikke at putte for mange i ad gangen, da olien bliver koldere så.
6. Lad de færdige donuts dryppe af på fedtsugende papir.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort