Nemme kiks med hørfrø og chaifrø

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 125 grader varmluft.
2.Hørfrø, chiafrø og vand blandes i en skål. Lad det trække i cirka 10-15 min indtil massen bliver en tyk grød.
3. En bageplade beklædes med bagepapir. Herefter spredes massen ud. Den skal spredes ud i et tyndt lag, men dog ikke så tyndt, at der efterlades "huller". Drys evt. med lidt salt.
4. Når hele massen er smurt ud bages den i 40 min.
5. Når de 40 min er gået, så tages bagepladen ud af ovnen, hvorefter der placeres et stykke bagepapir ovenpå for at vende kiksene. Super vigtig ting for at få dem så sprøde som muligt.
6. Bages cirka 30-40 min. mere.
7. Tages ud af ovnen og afkøles. Når de er kolde, så knækkes de ud i mindre stykker.
8. Spises eventuelt med peanutbutter, nutella, hytteost, humus - ja mulighederne er uendelige!

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort