Nemme koldhævede hvidløgssnurrer

Antal: 12 stk.

 

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Rør vand, gær, olie og salt ud i en skål. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og rør godt rundt. 
2. Stil dejen på køl i minumum 15 timer. 
3. Bland smør, hakket hvidløg, persille og salt i en lille skål. Drys mel på bordet, og hæld dejen ud på bordet. Vend det godt i mel og rul det ud til en firkant på cirka 25x40 cm. Det behøver ikke at være perfekt, jo mere rustikt desto bedre. 
4. Smør nu hvidløgssmør på halvdelen af firkanten, og fold den anden halvdel ind over. 
5. Brug en pizzaskærer til at skære lange strimler og snur' dem og læg dem på en bageplade. 
6. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og lad dem hæve kort til ovnen er opvarmet. 
7. Bag dem i ovnen i 10-12 minutter. 

 

2 kommentarer

  • De er nu afprøvet og var en stor succes 😉

    Marianne
  • De ser super lækre ud! I burde life lave en ‘step-by-step’ video når i får tid så jeg kan kaste mig ud i det 😄 tak for en lækker og mega inspirerende blog

    Simone

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort