Nemme naanbrød

Antal: 10-12 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Lunkent vand blandes med gær. Herefter tilsættes salt, olie og yoghurt natural og der røres rundt.
2. Så tilsættes mel lidt efter lidt. Det hele kan sagtens røres sammen med en grydeske.
3. Når dejen begynder at slippe skålen en smule, så er den færdig. Sæt den til hævning et lunt sted i 30-60 min, imens du klargører nogle af de andre ting.18. Dine naanbrød kan bages enten i ovnen eller på panden, som er den rigtige måde.
4. Dejen hældes ud på et meldrysset bord. Herefter deles den i 10-12 stykker.
5. De små klumper rulles ud, så de får en dråbeform (ikke en nødvendighed). De skal være rimelig tynde, da de hæver, når de bliver bagt.
6. En pande varmes op. Herefter hældes lidt olie på (pas på, at panden ikke bliver for varm - så risikerer du, at brødene bliver brændte og de ikke bliver færdigbagt inden i).
7. Et brød placeres på panden. Det skal have cirka 1 minut på hver side.
8. Sådan fortsætter du med alle brødene.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort