One-pot pasta med kylling og champignon

Antal personer: 2-3 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Champignoner skæres i skiver, kylling skæres i tern eller strimler og hvidløg hakkes fint.
2. Herefter placeres det hele i en gryde eller en dyb pande. Så tilsættes vand, ”rå” spaghetti, bouillonterning, frosne ærter og 100 ml. af madlavningsfløden.
3. Det hele sættes derefter i kog og koger i 10-15 min. Cirka 10 min. hvis du bruger almindelig spaghetti og cirka 15 min. hvis du bruger fuldkornsspaghetti.
4. Når vandet er svundet ind og spaghettien er kogt al dente, tilsættes de resterende 100 ml. madlavningsfløde.
5. Der krydres med salt, peber og frisk persille.
6. Serveres med det samme evt. med lidt frisk parmesanost.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort