P-tærter med hjemmelavet fransk nougat

Antal: ca. 30 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bland ingredienserne til siruppen i en lille gryde og bring det i kog ved svag varme. Hav tålmodighed og lad siruppen komme op på 150 grader (brug et sukkertermometer). 
2. Imens piskes æg og sukker til stiv marengs.
3. Når siruppen er 150 grader, så hældes det i marengsen i en tynd stråle imens der piskes (hæld det langsomt i). 
4. Lad det piske i 10 minutter. 
5. Når marengsen er sej, så gøres der to bagepapir klar. 
6. Drys godt med flormelis og hæld marengsen ud derpå. Hæld flomelis ovenpå og læg det andet stykke bagepapir på. Brug en kagerulle til at rulle marengsen ud, så den har en tykkelse på ca. 1 cm)
7. Løft nu det øverste bagepapir af og drys med peanuts. Tryk dem lidt ned i marengsen. 
8. Lad det køle af og blive hårdt, evt. i køleskabet. 
9. Smelt chokolade over et vandbad. 
10. Skær 6 kantede former på cirka 3x3 cm ud af nougaten. Pensl med chokolade i bunden og på toppen. Evt. smør bunden på dem alle først og lad det stivne, og gentag herefter med toppen. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort