Paprikagryde med kylling og peberfrugt

Antal personer: 4 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skær rødløg og peberfrugt i både eller strimler.
2. Skær kylling i tern eller strimler.
3. Varm en pande op med lidt fedtstof på. Start med at stege serranoskinke eller bacon. Lad det dryppe af på fedtsugende papir.
4. På samme pande steges kylling, som krydres med salt og peber.
5. Herefter tilsættes løg og peberfrugt.
6. Tilsæt paprika og tomatpure og rør godt rundt.
7. Tilsæt tomatsauce, vand og hønsebouillionterning.
8. Lad det simre et par minutter. Tilsæt herefter madlavningsfløde. Lad det hele simre i 10-15 min. Smag evt. til med ketchup, salt og peber.
9. Til sidst brækkes serranoskinke eller bacon i små stykker og lægges ovenpå. Drys evt. også med frisk persille.
10. Server med kogte ris, kartofler eller pasta.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort