Påskebrød med marcipanæg

Antal: 14-16 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Lun kærnemælken. Opløs gæren her i.
2. Tilsæt salt, sukker og et sammenpisket æg.
3. Tilsæt olie.
4. Tilsæt hvedemel og ælt dejen godt sammen.
5. Sæt dejen til hævning overdækket med et viskestykke et lunt sted. Lad den hæve til dobbelt størrelse.
6. Drys bordet med lidt mel. Tag dejen ud af skålen. Del den i 14-16 lige store boller.
7. Tag hver bolle og rul den ud til en lang tynd pølse. Del denne pølse i to. Sæt enderne fast sammen og sno de to stykker rundt om hinanden.
8. Form til sidst en lille rede og placer på en bageplade beklædt med bagepapir. Du kan have 9 på en bageplade, så undgår du, at de vokser sammen.
9. Fortsæt sådan med alle bollerne.
10. Lad rederne efterhæve i 30 min. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
11. Pensl rederne med et sammenpisket æg.
12. Bag rederne i ca. 13-15 min.
13. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle ned. Når de er kølet ned, så kan du pynte med marcipanæg i midten.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort