Pasta ala kylling Alfredo

Antal: 2 personer 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg. 
2. Skær kylling ud i tern. 
3. Kog pasta.
4. Samtidig med pastaen koger, varm 2 spsk. olie op på en pande eller en dyb wok. 
5. Tilsæt bacon og lag det stege, indtil det er sprødt og gyldent. 
6. Tilsæt kylling, løg og hvidløg og lad det hele stege, indtil kyllingen er gennemstegt. 
7. Tilsæt 2 dl. kyllingebouillion og madlavningsfløde. Lad det simre et par minutter. 
8. Tilsæt drænet pasta. 
9. Vend det hele godt rundt og smag til med salt og peber. Server med frisk persille og frisk parmesan. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort