Pasta i fad med kødboller og tomatsauce

Antal personer: 3-4
Tip: Lav en stor portion kødboller og frys ned, så tager du bare en pose op næste gang du skal lave denne ret, smider det hele i fadet og så i ovnen. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at lave kødbollerne. Rør alle ingredienserne sammen. Form til små kødboller. Du kan enten vælge at stege dem på en pande eller lave dem i ovnen. Hvis du laver dem i ovnen, tænd da ovnen på 200 grader varmluft. Læg kødbollerne på en bageplade beklædt med bagepapir eller i et ildfast fad. Bag dem i ca. 15 min. 
2. Tag dem ud og lad dem køle af. 
3. I et stort ovnfast fad blandes alle de resterende ingredienser (pasta skal ikke koges først). Rør det hele godt sammen og put til sidst kødbollerne ned i fadet. Dæk fadet til med staniol og sæt det i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 min. 
4. Efter de 30 min. er gået, så tages staniol af og den bages videre i 10 min. 
5. Tag fadet ud af ovnen og rør det hele rundt med en ske. Lad det stå og trække et par min, så saucen kan få lov at trække sig sammen. Pynt til sidst med frisk parmesanost og evt. lidt friskhakket persille eller andet grønt. 
6. Server med det samme. 

Pasta i fad med kødboller og tomatsauce

Pasta i fad med kødboller og tomatsauce

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort