Pasta med kylling, soltørrede tomater og persille

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at skære kyllingefilet i mindre stykker. Sæt også vand over til pasta og kog det.
2. Skær løg i små tern og skær hvidløg i små tern eller brug en hvidløgspresser.
3. På en pande varmes lidt olie op.
4. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege et par minutter.
5. Tilsæt kylling, paprika, salt og peber. Lad det stege til kyllingen er stegt.
6. Tilsæt soltørrede tomater.
7. Tilsæt vand, hønsebouillionterning og madlavningsfløde.
8. Tilsæt frisk persille hakket i små stykker og en håndfuld frisk spinat.
9. Lad det hele koge op.
10. Når pasta er kogt, tilsættes pasta til panden. Rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber og riv evt. lidt frisk parmesan eller revet mozarella til sidst.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort