Pasta med spinat og sprødstegt laks

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen.
2. Opvarm en pande med lidt margarine og steg laksefiletterne sprøde. Hak dem evt. i mindre stykker.
3. Når laksen er steg lægges de tilside i en skål. Hvidløg hakkes i små stykker og løget skæres i halve skiver. Steg løg og hvidløg på panden.
4. Når det er blødt tilsættes hvidvin, og det koger i 2-3 minutter til alkohollen er fordampet.
5. Herefter tilsættes frisk spinat og det opvarmes i saucen. Når det er svundet ind tilsættes salt, peber og lidt citronsaft. Herefter tilsættes madlavningsfløde og retten smages til.
6. Hæld nu pastaen i panden også, og rør godt rundt.
7. Server nu retten med det sprødstegte laks på troppen.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort