Pasta penne med chorizo i cremet sauce

Antal personer: 2-3 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kog vand op til pasta. Kog pasta efter pakkens anvisning. 
2. Hak løg og hvidløg fint. Snit peberfrugt i tynde strimler eller grove tern. Skær chorizo i tern. 
3. På en pande tilsættes lidt fedtstof. Herefter sauteres løg, hvidløg og chorizo. 
4. Efter 3-4 min. tilsættes peberfrugt. 
5. Tilsæt paprika, tomatpure, vand samt bouillionterning. 
6. Lad det hele koge op i 5 min. 
7. Tilsæt herefter madlavningsfløde. Lad det simre et par min. Smag til med salt og peber. 
8. Tilsæt til sidst kogt pasta og vend det godt rundt i saucen. 
9. Server evt. med frisk persille. 

{{ count }} kommentar

  • Virkelig nem og lækker ret.
    Tilføjede en chili og dryssede med basilikum. Skal bestemt laves igen.

    Lisbeth Skaalum

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort