Pastaret med and, chili og frisk parmesan

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kog vand til dit pasta. Nu skal du i gang med andebrystet. Snit fedtet, som du kender det fra oksefilet osv. Salt det godt, især på skindsiden, da det giver en sprød overflade, når det bliver stegt.
2. Varm en pande op og put olie på. Steg det med skindsiden ned af. Giv det ca. 8 min. på den ene side og vend det herefter og giv det 8 min. på den anden side. Tag dit andebryst af panden og lad det hvile, imens du laver resten af retten. Tag panden af varmen.
3. Skær dit løg i små tern, hak chili og hvidløg fint. Sæt panden tilbage på varmen og steg herefter løg, chili og hvidløg i "fedtet". Det giver god smag til din pasta senere.
4. Kog din pasta, som anvist på pakken.
5. Når løg, chili og hvidløg er færdigstegt (når løget får en gennemsigtig farve), så tilsætter du madlavningsfløden og lader det koge med.
6. Smag din "sauce" til med salt og peber og riv evt. lidt frisk parmesan i saucen.
7. Når din spaghetti er kogt færdig, så hælder du det over i saucen.
8. Tilsæt din spinat og vend det hele godt sammen.
9. Skær dit andebryst ud i tynde skiver.
10. Server din pasta på tallerkener og placer andebrystet ovenpå pastaen og riv lidt frisk parmesanost henover.
11. Drys evt. til sidst med lidt tørrede chiliflager og server retten.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort