Pastaret med laks, frisk asparges og ristede pinjekerner

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Hak hvidløg og løg fint og steg det i lidt olie i en gryde. 
2. Hak asparges i skrå stykker og tilsæt i gryden. Herefter tilsættes salt, peber og tørrede chiliflager. 
3. Opløs nu boullion i 1 dl. vand og hæld i gryden. Lad det koge ind.
4. Steg nu laksefilletterne og kog pastaen som på anvisningen.
5. På en tør pande ristes lidt pinjekerner. Persille hakkes. 
4. Til sidst tilsættes madlavningsfløde i gryden. Kort inden servering tilsættes cherrytomaterne. 
5. Server retten ved at blande pasta og sauce. Herefter lægges det stegte laksefilet på toppen og der drysses med med ristede pinjekerner og frisk persille. Evt. med et par dråber af citron. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort