Pastaret med oksekød og ærter i cremet sauce

Antal personer: 2 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kog pasta i godt saltet vand.
2. Hak løg og hvidløg fint.
3. Hvis dit oksekød ikke er skåret i tern, så skær det i tern eller strimler.
4. På en pande hældes lidt fedtstof på (olie eller smør), herefter tilsættes løg og hvidløg. Sauter indtil, det begynder at få farve.
5. Tilsæt oksekød. Steg det godt på alle sider. Alt efter hvordan du vil have dit kød (helt gennemstegt eller lidt medium), så tages kødet af panden, når det er, som du foretrækker det. Sæt det til side.
6. Tilsæt hvidvin til panden. Lad det simre 1 min, så alkoholen fordamper.
7. Tilsæt herefter madlavningsfløde og 1 stk. bouillionterning.
8. Lad det hele simre. 
9. Dræn pasta og tilsæt pasta til flødeblandingen. 
10. Tilsæt frosne ærter. Rør det hele godt rundt. 
11. Vend til sidst dit kød i pastaen. 
12. Server med parmesanost og evt. lidt persille på toppen. 

Pastaret med oksekød og ærter i cremet sauce

Pastaret med oksekød og ærter i cremet sauce

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort