Pastaret med rejer i tomatsauce

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt olie og salt, og kog pastaen (kog det, så det passer med, når saucen er klar)
2. Hak herefter løg, hvidløg og tomater.
3. Olie kommes i en gryde, hvorefter løg, tomater og hvidløg svitses.
4. Derefter tilsættes chili, paprika, salt, peber og citronsaft.
5. Herefter tilsættes hvidvin, som simrer i 3-5 minutter (til at alkohollen er fordampet).
6. Fiskeboullionen smulres i og opløses.
7. Hummerfonden hældes i.
8. Flåede tomater og tomatpure tilsættes.
9. Herefter tilsættes madlavningsfløde, og gryden tages væk fra varmen.
10. Kort inden servering tilsættes rejer og det kogte pasta.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort