Pastaret med tigerrejer i flødesauce

Antal personer: 2

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Mariner tigerrejerne i en pose med hvidløg, salt og olie. Lad dem gerne stå natten over så de kan trække smag.
2. Kog pastaen som på anvisningen. Hak squash, chili, peberfrugt og forårsløg i strimler og skiver.
3. Opvarm en gryde med lidt olie. Steg herefter grøntsagerne og chili ved svag varme.
4. Skru nu op for varmen og tilsæt tigerrejerne sammen med marinaden. Lad dem stege/simre til de er færdige (nogle er købt næsten færdige, andre er helt rå – så du må lige se hvornår de bliver helt lyserøde).
5. Smuldér nu en boullion terning i og rør herefter madlavningsfløde i. Smag til med salt og peber.
6. Kort inden servering hakkes frisk dild og røres i retten. Herefter presses en halv lime ud over saucen.
7. Når pastaen er kogt hældes den i saucen og der røres godt rundt.

Dette er tekst som vises under jeres indhold

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort