Pastaruller med kylling og flødeost

Antal personer: 4 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Rens kylling og skær i små tern. 
2. Skær peberfrugt i små tern. Hak løg og hvidløg rigtig fint. 
3. En pande varmes op med lidt fedtstof. Herefter tilsættes løg, hvidløg og kylling. 
4. Herefter tilsættes peberfrugt og 2 håndfulde spinat (kan udelades). 
5. Lad det hele stege, indtil spinaten er slået helt ned. Hæld herefter det hele over i en skål og lad det køle af. 
6. Hvis der evt. ligger meget vand der i, så hældes det fra. Herefter blandes flødeost i. Stil det til side, indtil det skal bruges. 
7. De hakkede tomater hældes i en gryde, hvorefter basilikum, sukker og citronsaft tilsættes. Giv det et opkog og tag herefter tomatsaucen af varmen. Smag til med salt og peber og blend det sammen med en stavblender. 
8. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Pak lasagneplader ud og klip dem til en længde på ca. 14-15 cm. 
9. Et ildfast fad (18 x 30 cm. eller noget tilsvarende) findes frem. 
10. Tag herefter en lasagneplade. Put kyllingefyld langs pladen og rul den stramt sammen og placer i fadet. Fortsæt sådan med alle lasagnepladerne. 
11. Hæld tomatsauce udover alle rullerne, så det hele bliver dækket. 
12. Fordel frisk mozzarella på toppen. Dæk fadet til med staniol. 
13. Bages i ovnen i ca. 25 min. Herefter tages staniol af, og den bages videre i 10 min.
14. Tag fadet ud af ovnen og lad det hvile et par minutter inden servering, så den lige får lov til at trække sig sammen. 

Pastaruller med kylling og flødeostPastaruller med kylling og flødeost

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort