Pastasalat med soltørrede tomater og agurk i Ranch-dressing

Antal: 4-6 personer 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kog pasta efter pakkens anvisning. Sæt til side og lad køle af. 
2. Rør dressingen sammen i en skål. Alle ingredienserne blandes og der smages til med salt og peber. 
3. Radisser skæres i tynde skiver. Agurk halveres på midten og de våde "kerner" skrabes ud med en ske. Herefter skæres den i skiver på ca. 0,5 cm. Soltørrede tomater drænes for olie og ruccola skylles i vand. 
4. I en stor skål blandes pasta, radisser, agurk, soltørrede tomater og ruccola. 
5. Dressing tilsættes og det hele vendes rundt, så alt er dækket. 
6. Inden servering pyntes evt. med lidt ruccola, soltørrede tomater og radisser, så det ser pænt ud. 
7. Server med det samme eller lad det stå og trække i køleskabet et par timer. 

Pastasalat med soltørrede tomater og agurk i Ranch-dressing

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort