Pesto pasta med kylling

Antal: 2 pesoner 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Kog vand til pasta. 
2. Hak løg og hvidløg fint. 
3. Skær kylling i strimler eller tern. 
4. På en pande opvarmes 2 spsk. olie eller smør efter eget valg. Herefter tilsættes løg og hvidløg. Sauter, indtil det bliver let gyldenbrunt. Tilsæt herefter kylling og pinjekerner. 
5. Når kyllingen er stegt på alle sider, så tilføjes grøn pesto, vand og 2 håndfulde grønne bønner. 
6. Kog din pasta efter pakkens anvisning. 
7. Når pastaen er kogt al dente, dræn det for vand og tilsæt det til panden. Rør det hele godt rundt og server med det samme. Riv evt. frisk parmesan over, da det lige er prikken over i'et. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort