Pikante koteletter i fad

Antal: 4 personer

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. 
2. Skræl rødløg og skær i både. Skær peberfrugt i strimler. Rens champignon og skær i skiver. 
3. Rødløg og champignon svitses i lidt olie på en varm pande. Herefter tages de af og lægges i et ovnfast fad. På samme pande svitses koteletterne af. 
4. Placer koteletterne i det ovnfaste fad. Tilsæt også peberfrugt. 
5. Rør 1 dåse hakkede tomater sammen med pikantost. Tilsæt tørret chili, salt og friskkværnet peber. 
6. Hæld blandingen udover koteletterne og grøntsagerne i fadet. 
7. Læg staniol over fadet og sæt det i ovnen først i 30 min. 
8. Imens fadet er i ovnen, så gøres bacon klar på en bageplade med bagepapir. 
9. Når de 30 min. er gået, så tages staniol af fadet. Sæt samtidig bagepladen med bacon ind i ovnen og bag i cirka 10-15 min. indtil bacon er sprødt og færdigstegt. 
10. Kog ris, imens maden i ovnen bliver færdig. 
11. Drys hakkede forårsløg eller persille ovenpå dit fad med koteletter. Fordel også små stykker af bacon ovenpå. 
12. Server med kogte ris. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort