Pita-pizza med serrano og ruccola

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tomatsauce laves. Alle ingredienserne skæres i mindre stykker og det hele kommes i en gryde.
2. Det hele simrer indtil tomaterne er møre. Jo længere tomatsaucen får lov til at simre, jo mere smag udvikler den.
3. Tomatsaucen blendes. Enten i en blender eller med en stavblender. Smag den til med salt/sukker, evt. lidt mere basilikum, hvis den har brug for det. Det er en smagssag.
4. Det kan virkelig anbefales at bruge en hjemmelavet tomatsauce. Den er sund og ikke fyldt med en masse e-numre og tilsætningsstoffer, som man ikke ved hvad er.
5. Lav dine pizzaer. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
6. Fordel pitabrød på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør tomatsauce på. Fordel frisk mozzarella oven på.
7. Bag dine pizzaer i cirka 5-7 min. Til osten er smeltet.
8. Tag dine pizzaer ud. Fordel serranoskinke på. Fordel ruccola på. Drys evt. med frisk parmesanost, hvis det skal være ekstra lækkert. Bon appetit!

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort