Raw cake med peanutbutter og chokolade

Antal personer: 8-10
Springform eller anden form: 15 x 15 cm

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at udstene dine dadler.
2. Kom dem herefter i din foodprocessor eller minihakker sammen med mandler og kakao. Lad det pulse indtil du får en ensartet masse.
3. Beklæd en form eller springform med bagepapir eller husholdningsfilm. Det hjælper, når du skal have kagen ud. Pres det første lag godt ned og lav gerne en "kant" langs siderne, så fyldet du laver i næste trin er inden for kanten.
4. Lav fyldet. Kom drænede cashewnødder, peanutbutter, kokosolie og honning i din foodprocessor. Lad det hele pulse til du får en ensartet masse. Dette tager omkring 5 min. Den skulle gerne blive helt glat, så man ikke kan se nødderne.
5. Kom fyldet ovenpå din bund og pres den godt ned langs siderne. Sæt din kage i fryseren i 1 time. Skær ud i ønskede stykker. Pynt evt. med lidt smeltet chokolade.
6. Opbevares på køl efterfølgende. Kan holde sig i køleskabet i 1 uge.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort