Ristet rugbrødsmadder med hvidløgsstegte cherrytomater

Antal: 1 person 

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Rist rugbrød i en brødrister eller i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 5 min. 
2. Halver cherrytomater. Pil hvidløg og hak fint. 
3. En pande varmes op med 2 spsk. olivenolie. Herefter tilsættes hvidløg. Lad det stege 2 minutter, inden cherrytomaterne tilsættes. 
4. Svits tomaterne godt og ryst dem i panden. Når de begynder at blive en smule bløde, så tages panden af varmen. 
5. Smør de ristede rugbrødder med et tyndt lag pikant smørreost. Tilsæt herefter skyllet ruccola og til sidst dine stegte tomater. Slut af med salt og peber. 


Ristet rugbrødsmadder med hvidløgsstegte cherrytomater

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort