Roulade med solbærsyltetøj

Antal personer: 6 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps.
2. Herefter tilsættes hvedemel, kartoffelmel, bagepulver og vaniljesukker og der piskes videre.
3. En bageplade med bagepapir gøres klar. Dejen spredes ud med en størrelse på cirka 30 x 40 cm.
4. Bunden bages ved 225 grader varmluft i 8-10 min.
5. Imens kagen bager, så gøres en anden bageplade klar med bagepapir. Herpå drysses der med sukker.
6. Når bunden er bagt færdigt, så vendes den ud på det sukkerdrysses bagepapir.
7. Bunden smøres med solbærsyltetøj og rulles stramt sammen.
8. Kagen sættes til afkøling.
9. Når kagen er kold pyntes den eventuelt med pisket flødeskum, friske bær eller hvad der ellers lyster.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort