Rouladesmåkager

Antal: ca. 40-50 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Alle ingredienserne kommes i en stor skål og æltes godt sammen, indtil du har en ensartet dej. Smør skal hverken blødgøres eller smeltes inden.
2. Del dejen i 2. Tilsæt kakao til den ene halvdel og ælt det godt ind i dejen.
3. Rul begge deje ud til store rektangler. De skal være cirka lige store.
4. Herefter placeres de ovenpå hinanden og rulles op som en roulade.
5. Fold dejen stramt, så du får en lang "pølse".
6. Læg din "pølse" af dej i køleskabet i et par timer. På den måde bliver den hård og er nem at skære ud.
7. Tag din dej ud af køleskabet. Skær tynde skiver af din roulade og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
8. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Bag en plade af gangen i cirka 6-8 min. på den midterste rille i ovnen.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort