Rugboller - nemme, grove boller med rugmel

Antal: 12 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Rør gær ud i fingervarmt vand. 
2. Tilsæt honning, hvedemel og rugmel. Rør det sammen. 
3. Tilsæt salt. Ælt dejen godt sammen. 
4. Dæk skålen med en overklippet plastikpose og et viskestykke og lad dejen hæve på køkkenbordet natten over eller i 8-9 timer. 
5. Tænd ovnen på 230 grader varmluft. 
6. Hæld dejen ud på et meldrysset bord. 
7. Del dejen i ca. 12 stykker. 
8. Placer på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med havregryn over. 
9. Bag bollerne i ca. 10-13 min. De lyder hule, når de er færdige. 
10. Lad dem afkøle på en bagerist, inden de spises. 

Tip: Kan sagtens fryses. 

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort