Salat med quinoa, granatæble og grønne bønner

Antal personer: 2-3


Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Quinoa koges som anvist på pakken.
2. Når quinoaen er færdigkogt, så tilsættes bønnerne i det varme vand, så de kan tø op.
3. Det hele drænes for vand og sættes til afkøling.
4. Rødløg snittes i fine halve skiver. Persille hakkes groft. Kernerne fra granatæble tages ud.
5. I en skål blandes rødløg, persille, granatæble, olivenolie, stødt spidskommen, citron/limesaft.
6. Herefter tilsættes quinoa og bønner.
7. Dressingen laves og hældes over salaten og det hele blandes sammen. Det hele smages til med salt og peber.
8. Anrettes på en tallerken eller i en skål og til sidst drysses der med mandelflager (kan erstattes med græskarkerner eller hvad der ellers lyster).

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort