Sliders med crispy chicken og guacamole

Antal: 18-20 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

Burgerboller:
1. Rør gæren ud i lunkent vand.
2. Tilsæt mælk, salt, sukker og olie.
3. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen til den er smidig.
4. Lad dejen hæve i 30 minutter.
5. Form 20 små boller og lad dem efterhæve 15 minutter.
6. Pensel med æg og drys med sesamfrø.
7. Bages i ovnen ved 225 grader varmluft i ca. 10 minutter.

Crispy chicken:
1. Bland cornflakes og krydderier i en pose, og brug en kødhammer til at ødelægge cornflakesene.
2. Skær hvert kyllingebryst i cirka fire ''bøffer''.
3. Vend bøfferne i æg og panér dem i cornflakesblandingen.
4. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 15-20 minutter (alt efter tykkelse).

Syltede rødløg:
1. Skær løgringene i tynde skiver.
2. Kog eddike og sukker op i en gryde sammen med peberkorn.
3. Bland nu løg og de opkogte sirup i et glas -  gerne så alle løg er dækket. Lad blandingen stå på køl.

Gucamole:
1. Mos avocadoerne med en gaffel og bland de resterende ingredienser eller brug en stavblender/minihakker til at blande alle ingredienserne.

Til sidst stables burgerne blot. Først smøres over- og underbolle med mayonaise, herefter kommes salat, crispy chicken, guacamole og syltede rødløg på.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort