Små kartoffelpizzaer med hvidløgsolie

Antal: 6 små pizzaer

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Følg fremgangsmåden på pizzadej og sæt denne til hævning.
2. Lav din hvidløgsolie. I en skål blandes olivenolie, knust hvidløg og lidt salt. Rør det hele godt rundt og lad det stå og trække, imens pizzadejen hæver.
3. Skræl kartofler og skær dem i meget tynde skiver. Med lidt koncentration kan det sagtens gøres med en kniv. Læg kartoflerne i blød i en skål dækket af vand og 1 tsk. salt.
4. Del din pizzadej i 6 stykker.
5. Brug fingrene til at forme pizzaerne. Brug godt med durummel, når du former dem, så de ikke hænger fast på bordet.
6. Tænd ovnen på 230 grader varmluft og sæt en bageplade i ovnen (så fungerer denne som en slags pizza bagesten)
7. Placer dine små bunde på 2 stykker bagepapir. Pensl først med hvidløgsolie. Fordel herefter frisk mozzarella. Top med løg og de tynde skiver kartofler. Drys til sidst lidt tørret timian eller rosmarin på.
8. Når ovnen er varmet op, tag da bagepladen ud af ovnen og skub bagepapiret med pizzaerne over på den varme bageplade. Bag straks i ca. 8-10 min.
9. Gentag med anden omgang pizza.
10. Skyl ruccola og halver cherrytomater. Pynt til sidst dine pizzaer med ruccola, cherrytomater og drys lidt salt og peber på pizzaerne. Server med det samme.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort