Smørrebrød med æg, rejer, syltet radise og citronmayo

Print opskriften

Fremgangsmåde

Syltede radisser:
1. Kog lagen op ved at blande eddike og sukker i en gryde. Lad det koge op.
2. Skyl radisser og skær dem i skiver.
3. Tag lagen af varmen og put dine radisser i. Lad det køle ned. Hæld dem i en lufttæt beholder og opbevar dem i køleskabet. Kan holde sig et par uger.

Citronmayonnaise: 
1. Æggeblommer, sennep, citronsaft piskes sammen.
2. Herefter tilsættes olien lidt af gangen og der piskes, indtil alt olien er optaget. Husk at tilsætte en smule af gangen, ellers kan du risikere at den skiller.
3. Smag til sidst den til med friskrevet citronskræl, salt og friskkværnet peber.

Rugbrødsknas:
1. Læg dine skiver på en bageplade beklædt med bagepapir. Tænd ovnen på 150 grader varmluft.
2. Pensl dine skiver af rugbrød med olie. Drys med salt.
3. Rist skiverne i ovnen i cirka 20-30 min. Indtil de er godt sprøde.
4. Lad dem køle ned. Put dem i en gode og brug en kødhammer eller noget andet hårdt til at slå skiverne til smulder.

Dampet asparges: 
1. Kog en gryde med vand og salt.
2. Når vandet koger, put da dine asparges ned i vandet. Tag gryden af blusset.
3. Lad dine asparges være i vandet i cirka 5 min.
4. Hæld vandet fra.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort