Sød kartoffel burger med kylling og bagt aubergine

Antal personer: 2

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skræl sød kartoffel. Skær den i skiver af cirka 2 cm. tykkelse. Placer på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med olie og drys med salt, peber og evt. lidt paprika. Bag ved 200 grader varmluft i cirka 25-30 min.
2. Skær aubergine i tynde skiver. Placer på en bageplade med bagepapir. Pensl med olie og drys med salt. Bag ved 200 grader varmluft i cirka 10 min.
3. Skær kylling i tynde fileter. Steg på en pande i lidt olie. Krydr med salt, peber, evt. lidt tørret chili.
4. Saml dine burgere. Start med en bund af sød kartoffel, smør herefter med lidt pesto eller andet smørelse, top med salat, bagt aubergine, kyllingefilet, syltede rødløg, lidt salat og et låg af sød kartoffel til sidst.

Tip: Du kan også lave dem med en hakkebøf i midten i stedet for kylling.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort