Spaghetti i svampesauce med kødboller

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med kødbollerne. Farsen røres sammen ved at tilsætte alle ingredienserne og ælte dejen indtil alle ingredienser er fordelt ordentligt ud. Herefter gøres en bageplade med bagepapir klar. Farsen formes til små kugler på størrelse med en bordtennisbold. Kødbollerne bages ved 200 grader varmluft i cirka 12-13 min.
2. Imens kødbollerne er i ovnen, så gøres spaghetti og sauce klar.
3. Saucen laves ved at hakke rødløget i små tern samt skære champignon i skiver. På en pande varmes lidt olie op, hvorefter rødløg svitses. Champignon tilsættes og svitses yderligere. Herefter tilsættes vin.
4. Når alkoholen i vinen er fordampet, så tilsættes vand og bouillonterning (Du kan dufte om alkoholen er fordampet. Dufter det stadig af sprit, så skal det lige koge et par minutter endnu).
5. Herefter simrer hele blandingen i 5-10 min.
6. Til sidst tilsættes madlavningsfløde og evt. hakket frisk persille.
7. Når spaghetti er kogt, så blandes det med svampesaucen.
8. Serveres sammen med kødboller.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort