Spicy kylling i fad med soltørrede tomater, taandori og løg

Antal personer: 2-3 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Ovnen opvarmes til 200 grader varmluft.
2. Imens skæres løg i både, cherrytomater halveres og hvidløg presses.
3. I et fad kommes lidt olie. Herefter tilsættes løg, cherrytomater, hvidløg, soltørrede tomater og kyllingebryst skåret i tern eller strimler.
4. Herefter tilsættes kokosmælk, kyllingeboullionterning og de forskellige krydderier. Det hele røres rundt med en ske eller gaffel.
5. Placeres i ovnen, hvor det skal have cirka 25 min.
6. Ris koges efter posens anvisning.
7. Efter 10 min. tages fadet med kylling ud af ovnen og der røres rundt.
8. Efter 20 min. røres der igen rundt i fadet.
9. Efter de 25 min. tages fadet ud af ovnen og serveres med de færdigkogte ris.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort